Van Gogh

Van Gogh Reproducties

Wellicht de meest populaire schilder van de wereld: Vincent Van Gogh! Natuurlijk bekend van prachtige werken als De Aardappeleters, De Sterrennacht, De Sterrennacht aan de Rhone, de Zonnebloemen en de Amandelbloesem. Wil jij een van deze werken, of natuurlijk een ander schilderij, thuis aan je muur hebben hangen? Instapainting maakt dat mogelijk!

Van Gogh Reproductie Schilderijen

Van Gogh heeft in zijn leven honderden schilderijen gemaakt, in relatief een korte tijdspanne. En in deze tijd wordt Van Gogh (terecht, vinden wij!) ook gezien als een van de meest populaire oude meesters. Afbeeldingen van zijn werken kun je tegenwoordig over de hele wereld vinden, van Amerika tot China. En zijn schilderijen hangen dan ook in musea over de gehele wereld, voor vele miljoenen euro’s.

Maar wist je dat je vrij eenvoudig, op korte termijn een 100% handgemaakt reproductie schilderij van Van Gogh bij jou thuis aan de muur hebt kunnen hangen? InstaPainting is gespecialiseerd in het maken van reproductieschilderijen van oude meesters, zoals Van Gogh. Wil jij dus een Sterrennacht, Amandelbloesem, Zonnebloemen of de Slaapkamer voor een betaalbare prijs aan jouw muur hebben hangen? Tevens zijn deze schilderijen echt handgemaakt, met echte verf en op echt canvas!

Reproductie Van Gogh 'Cafe Terras bij Nacht'

Vrij recent heeft InstaPainting nog een reproductie schilderij van het bekende werk ‘Cafe Terras bij Nacht‘ gemaakt van Vincent Van Gogh. Deze hebben we uiteindelijk geschilderd in het formaat 60×90, iets groter dan het origineel van 65x81cm. De klant wilde, uiteraard, een zo goed mogelijke reproductie van dit schilderij. Schilderijen van Van Gogh lijken niet zo erg moeilijk om hiervan reproductie schilderijen te maken. Maar… schijn bedriegt soms! Van Gogh heeft natuurlijk een heel eigen stijl en je pikt zijn schilderijen uit duizenden eruit. Juist deze stijl is wat het vaak lastig maakt. Maar volgens ons is dit dan ook uitstekend gelukt! Op onze pagina reproductieproces lees je meer over hoe onze schilders te werk gaan.

Instapainting biedt bovendien de optie aan om het schilderij te laten opspannen of inlijsten. Hierbij werken we met meerdere lijstenmakers samen. Tevens worden de schilderijen gratis per koerier bij je bezorgd. Zo kunnen we het complete plaatje aanbieden! Het enige wat jij nog hoeft te doen is een plekje aan de muur reserveren en deze ophangen!

Zoals je ziet, een prachtige reproductie gemaakt door Instapainting! Links het origineel, in het midden de reproductie en rechts zoals deze aan de muur hangt!

Een reproductie schilderij van Van Gogh bestel je bij InstaPainting al vanaf €199.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *