Uniek en Origineel Schilderij, Op Maat!

InstaPainting reproduceert niet alleen ‘meesterwerken’ (origineel geschilderd door Van Gogh, Monet en Rembrandt bijvoorbeeld), maar bij ons kun je ook een ‘Meesterwerk’ laten maken van jouw foto!

Wil je bijvoorbeeld een schilderij van jouw hond, kat of ander huisdier, of wil je wellicht een portret van een familielid of andere dierbare laten maken? Dat kan allemaal bij InstaPainting! Onze kunstenaars zijn stuk voor stuk afgestudeerd aan de kunstacademie en hebben de ervaring en expertise om niet alleen schilderijen na te schilderen, maar ook prachtige schilderijen te maken van jouw foto! En dat 100% handgeschilderd op echte canvas!

Daarnaast kunnen we in het schilderij natuurlijk ook enkele dingen aanpassen, mocht je dit graag willen. Heb je bijvoorbeeld een foto van een portret maar wil je een andere achtergrond? Dat kan! Stuur ons gewoon een foto mee van de achtergrond die je graag wilt en onze schilders gaan aan de slag. Of heb je twee verschillende foto’s en wil je deze combineren? Of wellicht wil je enkele details weglaten? Het kan allemaal bij InstaPainting.. Laat het ons weten!

Wellicht heb je al een foto welke je graag na wilt laten schilderen? Ga dan naar ons ‘aanvraagformulier‘ waar je je foto kunt uploaden en je wensen kunt aangeven. Natuurlijk kun je ons ook gewoon je foto mailen, dit kan naar info@instapainting.nl.

Schilderij van Foto

Familie & Portret

Laat een prachtig portret maken van je familie, gezin, vriend of vriendin!

Portret van foto
Portret van foto
Portret van foto
Schilderij van foto
Schilderij op maat
Schilderij op maat

Dieren

Een prachtig schilderij van je kat, hond, paard of van een ander (huis)dier!

Schilderij van foto
Foto naschilderen
Foto naschilderen
Schilderij van Huisdier
Schilderij van Huisdier

Landschap

Laat een prachtig landschapsschilderij maken!

Schilderij van Foto
Schilderij van Foto

Richtprijzen voor een Schilderij Van Foto

 

Wanneer je ons aanvraagformulier in hebt gevuld of ons een mail hebt gestuurd met jouw foto en specifieke wensen, zullen wij zo snel mogelijk een offerte sturen. De uiteindelijke prijs van het schilderij is namelijk van verschillende factoren afhankelijk: de complexiteit van het schilderij, het aantal figuren/objecten, de afmetingen, speciale wensen en aanpassingen. Om je toch een zo goed mogelijk idee te geven van de prijzen, zijn onderstaand de richtprijzen:

 

Kun je je favoriete schilderij niet vinden in onze shop? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!