Eigenlijk is het antwoord hierop vrij simpel: Als je een 100% handgemaakte reproductieschilderij wilt bestellen van hoge kwaliteit. Of een schilderij wilt laten maken van je foto, dan kies je voor InstaPainting. Wij werken met professionele kunstenaars die zijn afgestudeerd aan de kunstacademie en die gespecialiseerd zijn in het maken van reproductieschilderijen. Daarnaast kun je bij ons een schilderij bestellen tegen de juiste prijs en kun je ook nog eens kiezen om deze te laten opspannen of inlijsten. Zo hoef je deze thuis alleen nog maar op te hangen en kun je direct genieten van je eigen meesterwerk!

100% Handgemaakt

Al onze schilderijen zijn handgeschilderd, met echte olieverf! Op echt Canvas!

Reproductie Schilderij

Wij kunnen alles Na-schilderen!

Staat je favoriete schilderij er niet bij? Of wil je een foto laten na-schilderen? Geen probleem! Vraag hier een vrijblijvende offerte.

Sterrennacht Rhone Van Gogh

Voordelig & Snelle Levering

Zodat jij van een prachtig werk van Van Gogh of Vermeer bij jou thuis aan de muur kunt genieten!

artist-with-paint-brush-palette-color_133179-15
100% Handgeschilderd door alleen professionele, ervaren topkunstenaars!

Om een meesterwerk te reproduceren is niet alleen veel tijd nodig maar ook de juiste ervaring en expertise. Al onze schilderijen worden 100% met de hand gemaakt door alleen topkunstenaars die veelal afgestudeerd zijn aan de kunstacademie en die jarenlange ervaring en expertise hebben in het reproduceren van schilderijen.

Wij selecteren de kunstenaars zorgvuldig, zodat alleen iemand met de juiste specialiteit aan jouw schilderij werkt. Wij werken niet met computers of met prints maar gebruiken alleen echte verf en echt canvas. Penseelstreek na penseelstreek, zo begint het reproductieproces wat eindigt in een prachtig meesterwerk enkele weken later!

Voordelig & Snelle Levering

Bij InstaPainting koop je voordelig een schilderij! Geef geen duizenden euro’s uit aan een schilderij, bij ons koop je al een meesterwerk vanaf €199,-. En dit voor een 100% handgemaakt schilderij met echte verf en op echt canvas. Tevens werken onze kunstenaars snel zodat je niet maanden hoeft te wachten op je schilderij, maar wij kunnen jouw op maat gemaakte schilderij al binnen 5/6 weken leveren! Daarnaast betaal je geen verzendkosten!

100% Tevredenheidsgarantie: Bekijk het schilderij eerst (en geef je goedkeuring) alvorens we deze verzenden!

Zodra onze kunstenaars klaar zijn met jouw reproductie schilderij maken we een foto van het schilderij en sturen we deze naar je toe. Zo kun je bekijken hoe het schilderij is geworden. Mochten er nog bepaalde details zijn die je liever aangepast zou willen hebben, dan kan dat! Geen probleem! Pas zodra jij je goedkeuring hebt gegeven, gaan we het schilderij verzendklaar maken!

Topkwaliteit, dus ook de beste materialen!

InstaPainting en haar kunstenaars werken alleen met de allerbeste materialen. Zo gebruiken onze kunstenaars alleen de allerbeste eco-vriendelijke verf, een grote verscheidenheid aan penselen en worden de schilderijen gemaakt op 100% echt linnen canvas! Alleen op deze manier komt een meesterwerk volledig tot zijn recht!

Kun je je schilderij niet vinden? Wij kunnen alles na-schilderen en reproduceren!

Het voordeel van schilderijen is natuurlijk dat we alles, maar dan ook alles kunnen na-schilderen. In onze shop hebben we de meest populaire werken natuurlijk al opgenomen maar ook al kun je je favoriete schilderij niet terugvinden in onze webshop, geen probleem! Stuur ons een link of een foto van het schilderij en wij kunnen deze na-schilderen. In iedere stijl, in iedere maat!

Vraag vrijblijvend een offerte of stuur een mail naar info@instapainting.nl.

Een compleet meesterwerk: laat het opspannen of inlijsten!

Sommige klanten kiezen ervoor het schilderij te ontvangen opgerold in een tube. Hierna gaan zij zelf naar een lokale lijstenmaker om het schilderij te laten opspannen of inlijsten. Het voordeel hiervan is dat je zelf de lijst kunt zien en voelen. Maar vaak is dit erg duur en geeft dit veel ‘gedoe’.

Wij hebben een aantal lijstenmakers als partners waardoor wij goedkoper het opspannen of inlijsten kunnen aanbieden. Hierbij bieden we de optie om je lijst in onze webshop uit te kiezen. Tevens ontvang je je schilderij ingelijst thuis zodat je deze alleen nog maar hoeft op te hangen!

Kun je je favoriete schilderij niet vinden in onze shop? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!