Verzending

Jazeker! Wij bieden voor alle schilderijen Gratis Verzending aan binnen Nederland en België. Of je je schilderij nu geleverd wilt hebben in een stevige koker (omdat je deze zelf wilt laten opspannen/inlijsten) of als je door ons laat inlijsten/opspannen. Dan komen we deze gratis met koerier afleveren!

Maak je geen zorgen! Wij verpakken al onze schilderijen zeer stevig zodat we de kans op beschadiging minimaliseren. Mocht je een schilderij zonder inlijsten/opspannen hebben besteld, dan verzenden we deze in een stevige kartonnen koker, zodat het schilderij net beschadigd kan raken. Als je hebt gekozen je schilderij door ons te laten inlijsten/opspannen, dan zorgen we dat deze stevig in plastic wordt gewikkeld en vervolgens door een koerier hoogstpersoonlijk bij jou thuis wordt afgeleverd!

De schilderijen die in koker worden geleverd, worden veelal met PostNL geleverd. Let op, wij versturen deze vaak verzekerd zodat een handtekening is vereist bij levering. De schilderijen die door ons worden opgespannen/ingelijst worden met koerier bezorgd.

Levering

Een aantal dagen voordat het schilderij wordt geleverd informeren we je via een e-mail met daarin de leverdag en een tijds-indicatie. Mocht je het schilderij door ons hebben laten opspannen/inlijsten wordt deze met koerier geleverd. Mocht je op het moment van levering niet thuis zijn, wordt deze bij de buren afgegeven door onze koerier. Mocht het schilderij in koker toekomen, dan wordt deze vaak met PostNL geleverd, hierbij sturen we je een Track&Trace code zodat je zelf de aflevering kunt monitoren (vaak de volgende dag).

Zeker, geen probleem! Laat even het adres van je plaatselijke lijstenmaker weten, dan sturen we het schilderij daar naar toe. Je ontvangt een Track&Trace code zodra deze is verzonden.

Mocht de zeer kleine kans zich voordoen dat het schilderij beschadigd bij je arriveert, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op! Als de lijst bijvoorbeeld beschadigd is, laten we deze (kosteloos) opnieuw inlijsten. Mocht het schilderij beschadigd zijn, kunnen we deze eventueel opnieuw laten schilderen of laten fixen. Wij zorgen in ieder geval voor een zo snel mogelijke oplossing!

De totale levertijd van je bestelling is de levertijd vanaf het moment dat je het schilderij in onze webshop hebt besteld tot het moment dat je je schilderij thuis ontvangt. Afhankelijk van de complexiteit van de schilderij, de beschikbaarheid van de juiste kunstenaar, vertragingen in transport en of het schilderij nog opgespannen of ingelijst zal worden, bedraagt de totale levertijd zo’n 5 a 6 weken.

De totale levertijd bestaat uit de volgende componenten:

  1. Voorbereiding: Zodra je een bestelling hebt geplaatst in onze webshop gaan we beginnen met de voorbereidende werkzaamheden om jou uiteindelijk te kunnen voorzien van een prachtig meesterwerk. We gaan eerst op zoek naar de juiste kunstenaar die gespecialiseerd is in het specifieke genre of thema van jouw schilderij. Sommige kunstenaars zijn namelijk meer gespecialiseerd in landschappen, anderen bijvoorbeeld meer in abstracte schilderijen of portretten. Ook kan het zijn dat wij, of de kunstenaar zelf, wellicht nog een vraag heeft naar aanleiding van een speciale wens van jou! Meestal neemt deze fase hooguit enkele dagen in beslag.
  2. Schilderen: Zodra alles duidelijk is voor de kunstenaar kan hij/zij beginnen met het schilderen van jouw favoriete meesterwerk. Lees op onze pagina reproductieproces meer over de verschillende fases in het schilderen zelf. Deze fase neemt, afhankelijk natuurlijk van de complexiteit van het schilderij en de afmetingen zo’n 3 weken in beslag. Zodra de kunstenaar helemaal klaar is, zullen we je een foto toesturen van het werk. Je kunt nu zelf alvast zien hoe je werk er uit komt te zien! Mocht je wellicht nog iets laten aanpassen? Dat kan! Geef het door en we kunnen nog enkele aanpassingen aan het schilderij doen zodat jij 100% tevreden bent! Na jouw goedkeuring kunnen we naar de volgende fase…
  3. Transport en Verzending: Doordat wij alleen met de beste materialen werken (olieverf, canvas) moet het schilderij nog zo’n 5 dagen drogen alvorens we deze kunnen verzenden. Wij werken met diverse kunstenaars over de gehele wereld, en zodoende zal het schilderij eerst naar Nederland verzonden moeten worden. Het schilderij rollen we op in een stevige tube waarna deze met luchtvracht zal worden verstuurd Nederland. Meestal duurt dit een week. Hier doen we een laatste kwaliteitscontrole en als alles 100% juist is, verzenden we deze met PostNL naar je opgegeven leveringsadres.
  4. Opspannen/Inlijsten (Optioneel): Mocht je ervoor gekozen hebben om je schilderij ook te laten opspannen of inlijsten? Dan zullen wij het schilderij eerst naar onze partner/lijstenmakerij sturen zodat deze aan de slag kan gaan om een prachtige lijst erom te maken. Hou er aub rekening mee dat dit in totaal nog een week in beslag kan nemen. Als je schilderij klaar is, zal deze stevig worden ingepakt en naar je toe worden gebracht of verzonden.

 

Klaar! 

 

Doordat wij alleen de hoogste kwaliteit nastreven, kan het soms even duren.

Maar…‘Echte kunst is zeker het wachten waard!!’

Kun je je favoriete schilderij niet vinden in onze shop? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!