Monet

Monet Klaprozen Reproductie Schilderij

Een van de meest bekende werken van de Franse Impressionist is natuurlijk het werk ‘De Klaprozen’ of in het Engels: Poppies in Argenteuil. Monet schilderde het in 1873.

Reproductie Schilderij Monet Klaprozen

Na de Franse-Duitse oorlog van 1870 tot 1871 verhuisde Monet met zijn vrouw Camille en zijn zoon Jean naar Argenteuil. De impressionisten hadden de kans om in de buitenlucht te werken. Op die manier schilderde Monet veel van zijn schilderijen. Het schilderij moet zijn vrouw en zoon voorstellen die op een zomerse dag door en veld vol klaprozen stappen. De kleine jongen houdt een boeket klaprozen in zijn hand en de moeder heeft een parasol in haar hand en draagt een hoedje op haar hoofd. Waar verder zie je nog een vrouw met haar zoon door het veld stappen.

Wat Monet echt wilde weergeven was een rustige, zomerse dagnet een blauwe lucht met grote witte wolken. Het veld is wat bruinachtig met wat groene en gele tinten en in de achtergrond zie je ook nog een huis, waarschijnlijk toebehorend aan de rijkere families. In de achtergrond zie je alle soorten bomen die geschilderd zijn in een paar verschillende donkergroene kleuren. Er zijn niet echt felle kleuren zoals roos of heel lichte kleuren (buiten de blauwe lucht). Het schilderij geeft met name een rustig gevoel. Het schilderij is geverfd met olieverf en staat nu in Musée d’Orsay in Parijs. Klaprozen zijn nu het symbool van de eerste Wereld Oorlog omdat ze op de slagvelden in Vlaanderen uitbundig bloeiden. Maar deze symboliek heeft niks met dit schilderij te maken. De eerste Wereld Oorlog had nog niet eens plaatsgevonden.

Wij hebben onlangs een reproductie schilderij gemaakt van een alternatief uit de serie de Klaprozen van Monet. Zoals je ziet, een prachtige reproductie gemaakt door Instapainting! Links het origineel, in het midden de reproductie en rechts zoals deze aan de muur hangt!

Een reproductie schilderij van Monet bestel je bij InstaPainting al vanaf €199.

Claude Monet Reproductie Schilderijen

Schilderijen van Monet zijn natuurlijk alom bekend, en de Klaprozen zijn natuurlijk niet het enige bekende werk van deze Franse Meester. Wat dacht je van ‘Impression Sunrise’, of ‘Monet’s Garden’ ? Prachtiger werken, allen geschilderd in een impressionistische stijl met werkelijk geweldig mooie kleurenexplosies.

Maar wist je dat je vrij eenvoudig, op korte termijn een 100% handgemaakt reproductie schilderij van Monet bij jou thuis aan de muur hebt kunnen hangen? InstaPainting is gespecialiseerd in het maken van reproductieschilderijen van oude meesters, zoals Claude Monet. Wil jij dus de Poppies, Monet’s Garden of Impression Sunrise voor een betaalbare prijs aan jouw muur hebben hangen? Tevens zijn deze schilderijen echt handgemaakt, met echte verf en op echt canvas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *