Een compleet schilderij klaar om op te hangen?

 

Een prachtig schilderij hoor je natuurlijk op te spannen of in te lijsten om deze 100% tot zijn recht te laten komen! InstaPainting biedt met de inlijstservice de mogelijkheid om deze te laten opspannen of inlijsten. Wij werken samen met enkele lijstenmakers die dit op professionele wijze kunnen doen. Je schilderij wordt opgespannen of ingelijst bij je thuis geleverd zodat je deze alleen nog maar op hoeft te hangen thuis!

Wil je toch liever zelf een lijst bij de plaatselijke lijstenmaker uitkiezen zodat je het lijst kunt ‘voelen en zien’ ? Geen probleem! Dan zenden we je schilderij veilig opgerold in een tube naar je toe! We kunnen deze eventueel ook direct naar een lijstenmaker bij je in de buurt toezenden. Dat is natuurlijk ook geen probleem. Geef dit dan aub wel aan bij het afrekenen en in het verzendadres!

Ga je toch voor de Inlijstservice van InstaPainting? Hieronder vindt je enkele lijsten waarvoor je kunt kiezen. Ga je voor een klassieke uitstraling of geef je met een moderne lijst je schilderij een moderne tint? Zwart, Zilver of Goud? Wij hebben diverse lijsten! Vergeet niet om deze dan toe te voegen aan je winkelwagen en dezelfde maat te selecteren als je schilderij! Staat er geen lijst bij waar je naar op zoek bent? Neem dan even contact met ons op!

Monet replica
Kun je je favoriete schilderij niet vinden in onze shop? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!