Klanten Feedback:

Ben je nog niet helemaal overtuigd van onze kwaliteiten?

Zeer tevreden met mijn schilderij

Review voor: Tempest on the Sea at Night van Aivazovsky

“Prachtig schilderij bij Instapainting besteld. Zeer verheugd met het uiteindelijke resultaat! Ik heb ervoor gekozen deze zelf te laten inlijsten door een plaatselijke lijstenmaker.“

Jack K. Breda (09-08-2020)

Magnifiek!

Review voor: The Luncheon van Monet

Het is werkelijk een Magnifiek schilderij. Dit is al het 2e schilderij dat ik bij Instapainting heb besteld. Ik was erg tevreden over de 1e reproductie die ze voor mij hebben gemaakt (Van Gogh). Maar deze Monet is nog vele malen prachtiger. Top!

Johannes S. Vaals (02-08-2020)

Een Zeer Geslaagde Replica

Review voor: Self Portrait as the Apostle St. Paul van Rembrandt

Ik vind het een zeer geslaagde replica geworden. De verf licht er net zoals bij een origineel olieverfschilderij goed voelbaar op. De replica is net iets lichter dan het origineel maar dit is meer dan prima.

Remco M. Breda (02-07-2020)

Diep onder de indruk…

Review voor: Madonna van Munch

“Ik ben diep onder de indruk van alles wat met dit bedrijf te maken heeft. Ze bieden een grote variëteit aan schilderijen en Instapainting hield met mij contact bij elke stap in het proces: Ik werd op de hoogte gebracht wanneer mijn schilderij klaar was, zodat ik het online kon goedkeuren en wanneer mijn schilderij werd verzonden. Dit is echt een uitstekende klantenservice. Het schilderij arriveerde binnen de geschatte tijd, goed verpakt en in goede staat.  Over het algemeen was dit een geweldige aankoop en ik zou Instapainting een tien sterren waardering geven als het mogelijk zou zijn.”

Kees van U. Hilversum (10-07-2020)

Geweldig!

Review voor: Portrait of Adele Bloch Bauer van Klimt

Geweldige reproductie! Ik kreeg een aantal weken na mijn bestelling keurig een foto via e-mail toegestuurd. Deze kon ik beoordelen en eventueel aangeven of ik nog iets aangepast wilde hebben. Maar deze zag er geweldig uit. Mijn antwoord was dus: Niets meer aan doen! Vervolgens kreeg ik het schilderij ingelijst per koerier thuis bezorgd“

Vincent H. Bunschoten (22-07-2020)

Reeds erg veel positieve reacties gekregen!

Review voor: Woman with a Black Cravat van Modigliani

Het is echt een heel erg mooi schilderij geworden, de reproductie van Modigliani. Het hangt nu bij ons thuis aan de muur en we hebben erg veel positieve reacties gekregen!“

Aletta K. Garderen (10-06-2020)

Wow! Echt heel erg mooi!

Review voor: Lady in the Garden van Monet

Onze eerste reactie was: Wow! Echt heel erg mooi. We hebben een foto van het schilderij ontvangen na enkele weken. We zijn best wel detaillisten dus hebben nog enkele kleine dingen kunnen laten aanpassen. Dat was totaal geen probleem. Enkele dagen later kregen we een nieuwe versie te zien, prachtig. Nadat deze is ingelijst werd deze met een koerier netjes afgeleverd op ons vakantiepark. Het is echt super zo!”

Diederik B. Heel (04-06-2020)

Het schilderij ziet er erg mooi uit!

Review voor: Yachts at Argentueil van Monet

Het schilderij ziet er erg mooi uit!”

Onno P. Oud Beijerland (12-06-2020)

Zeer tevreden!

Review voor: Girl with a Pearl Earring van Vermeer

Zeer tevreden met deze erg mooie reproductie van Vermeer, Meisje met de Parel“

Jo C. Landgraaf (23-06-2020)

Het Schilderij is echt schitterend geworden

Review voor: Starry Night van Van Gogh

Het schilderij dat ik heb besteld, de sterrennacht van Van Gogh is echt schitterend geworden! InstaPainting hield mij het complete proces goed op de hoogte en toen het klaar was kreeg ik de foto te zien. Het zag er geweldig uit, maar pas toen ik het echt in mijn handen had thuis zag ik de ware schoonheid. Een geweldig meesterwerk inderdaad. InstaPainting, bedankt!

Julia M. Oss (25-05-2020)

Erg Blij met het Goede werk

Review voor: Sunflowers van Van Gogh

Erg blij met het goede werk van Instapainting en de schilder. Aanrader”

Frieda A. Sint Pieters Leeuw (Belgie) (20-05-2020)

Heel goed gemaakt, chapeau!

Review voor: Field of Poppies, Argenteuil van Monet

Ben erg blij en verrast met het schilderij. Ziet er prachtig uit, heel goed gemaakt, chapeau! Ook een mooie omlijsting, past er goed bij. Krijgt een mooie plaats in de huiskamer.

Alice R. Sassenheim (16-05-2020)

Fijn dat het gehele proces zo snel ging..

Review voor: De Hooiwagen (Middenpaneel) van Bosch

Schilderij ziet er erg mooi uit, fijn dat het gehele proces ook zo snel ging. Ik heb deze ingelijst ontvangen. Bedankt Instapainting”

Jan N. Gouda (18-05-2020)

Een cadeau voor vrienden..

Review voor: De Roeping van Mattheus van Caravaggio

Dit schilderij hebben we bij Instapainting besteld om uiteindelijk cadeau te geven aan vrieden. Na een aantal weken was het schilderij klaar en hebben we een foto ontvangen ter beoordeling. Uiteindelijk is het schilderij opgespannen geleverd en hangt het naar tevredenheid aan de muur”

Pauline van E. Zeist (22-04-2020)

In 1 woord: Prachtig!

Review voor: El Jaleo en The Venetian Wineshop van Sargent

“2 Schilderijen besteld van John Singer Sargent. Ze zijn, in één woord, “prachtig”! We zullen er naar verwachting erg van genieten. Ook zullen we naar verwachting nog vaker een beroep doen op de Instapainting collectie”

John K. Rotterdam (10-04-2020)

Het is werkelijk prachtig!

Review voor: Moulin de la Galette van Van Gogh

“Schilderij zojuist in goede orde ontvangen. Het is werkelijk prachtig! Bedankt” 

Johannes S. Vaals (02-04-2020)

Een zeer fraai schilderij geworden!

Review voor: A Flemish Kermis van Peeter Baltens

“Onze Peeter Baltens reproductie, met al haar details, is uiteindelijk een zeer fraai schilderij geworden. Het schilderij is door Instapainting ingelijst en vervolgens per koerier bezorgd. Hartelijk dank, Instapainting”

Hans K. Amsterdam (08-04-2020)

Een alleraardigste verrassing!

Review voor: Valley of the Yosemite van Bierstadt

“Wat een alleraardigste verrassing was het toen ik het schilderij ingelijst ontving. Ik was was sceptisch toen ik de foto van de replica voor het eerst zag maar na wat aanpassing en met gouden lijst ben ik zeer tevreden.”

Jos van W. Amsterdam (22-03-2020)

Ontzettend mooie schilderijen!

Review voor: The Milkmaid van Vermeer

“Ontzettend mooie schilderijen. Ik heb uiteindelijk 2 Vermeer schilderijen besteld, Het Melkmeisje en Het Meisje met de Gouden Parel. De kwaliteit is wat lastig te beoordelen via mail/foto, maar zodra de echte werken er zijn zijn ze werkelijk erg mooi”

Esther J. De Meern (21-03-2020)

Ondanks de kleurstelling wat minder past, toch zeer tevreden!

Review voor: Tableau II / Composition VII van Mondriaan

“We hebben gekozen om dit klassieke Mondriaan te laten na-schilderen door Instapainting. Uiteindelijk hebben ze het erg snel kunnen schilderen en kregen we netjes een foto te zien zodra het klaar was. De kleurstelling lijkt achteraf wat minder te passen, maar toch zeer tevreden “

Ben J. Rijswijk (09-03-2020)

Dik tevreden met de prachtige reproductie!

Review voor: Red and White Domes van Klee

“Dik tevreden met de prachtige Paul Klee Reproductie die we bij Instapainting hebben laten maken! We gaan zeker nog een 2e schilderij bestellen”

Michel vd V. Boxtel (24-02-2020)

Voor mijn Moeder: Uiteindelijk zeer blij!

Review voor: A Girl on a Rock in Sorrento van Palizzi

“Ik heb dit schilderij voor mijn moeder besteld. We hebben na het ontvangen van de foto nog een paar aanpassingen laten doen maar zijn uiteindelijk zeer blij met het prachtige eindresultaat”

Michael J. Boskoop (12-02-2020)

Geweldig mooie reproductie!

Review voor: De Deurwachter/Eunuch van George Hendrik Breitner

“Geweldig mooie reproductie. Eerst wilde ik eigenlijk langsgaan om naar wat voorbeelden live te kijken, maar uiteindelijk bleek dat Instapainting puur ‘;in opdracht maakt’. Uiteindelijk de ‘gok’ gewaagd en erg goed uitgepakt. Dank u zeer.”

Richard D. Oisterwijk (09-02-2020)

Het is in 1 woord geweldig, Bravo!

Review voor: Return of the Prodigal Son van Rembrandt

“Superblij met het Rembrandt schilderij. Zoals je ziet moeten we het nog ophangen, maar het is in 1 woord geweldig! Bravo.”

John S. Sirjansland (31-01-2020)

Positief verrast met de kwaliteit!

Review voor: Een boerenherberg en schuur aan een bevroren rivier van Schelfhout

“Ik ben positief verrast door de kwaliteit van het reproductieschilderij. Van tevoren was ik wat terughoudend om online een schilderij op maat te bestellen, maar dit is zeer goed uitgepakt. “

Walther Z. Ederveen (25-01-2020)

Oprecht heel blij met het resultaat!

Review voor: L’Hiver van Calame

“Oprecht heel blij met het resultaat. Het schilderij is mooi ingelijst in een zwarte landelijke lijst. Professioneel en kwalitatief. “

Diego H. Mechelen (Belgie) (10-01-2020)

Het schilderij is schitterend geworden 🙂

Review voor: Cafe Terrace at Night van Van Gogh

“Gisteren is het schilderij keurig afgeleverd en het is schitterend geworden : ) Instapainting heel erg bedankt voor de goede service!”

Panda van P. Hardinxveld-Giessendam (23-12-2019)

Mijn vrouw is er erg blij mee en veel positieve reacties gehad..

Review voor: Schilderij van Foto

“Het schilderij is prachtig geworden! Mijn vrouw is er erg blij mee en we hebben heel veel positieve reacties gehad. Erg bedankt voor het mooie resultaat. En hij hangt al netjes op de plek!”

Erik D. Vorden (17-12-2019)

We zijn eigenlijk wel heel blij met het resultaat!

Review voor: Het Vrolijke Huisgezin (Customized) van Jan Steen

“Dit schilderij is een cadeau voor mijn ouders van de familie. Het idee was om het Jan Steen schilderij in te vullen met onze eigen gezichten. We zijn eigenlijk wel heel blij met het resultaat. “

Peter L. Hilversum (15-12-2019)

Werkelijk ongelooflijk blij met deze reproductie!

Review voor: Boy in a Red Vest van Cezanne

“Ik ben werkelijk ongelooflijk blij met deze reproductie! Ik heb hem net aan de wand gehangen; hij paste precies in mijn lijst. Niet alleen qua kleur maar ook de grootte…Wil Instapainting daarom nog hartelijk bedanken”

Nanda van K. Heemstede (12-12-2019)

Zeer tevreden over het schilderij

Review voor: Schilderij van Foto

“Zeer tevreden over het schilderij! De lijst die we hadden uitgekozen bleek toch niet zo mooi te passen. Maar het was bij Instapainting geen probleem deze er uit te halen. Ze zijn deze netjes komen ophalen waarna ik de reproductie mooi opgepannen aan de muur heb hangen.”

Arjen den H. Leiderdorp (04-12-2019)

Ben er heel blij mee!

Review voor: House with Drying Laundry van Schiele

Ik vind de reproductie zeer mooi geworden en ben er heel blij mee!

Nanda van K. Heemstede (17-10-2019)

Perfect!

Review voor: Klassiek Schilderij/Portret

Perfect!

Gijs S. Amsterdam (09-10-2019)

Prachtig, we zijn er erg blij mee

Review voor: The Kiss van Klimt

Het schilderij is vandaag binnen gekomen, ik heb hem net “ uitgepakt”…… prachtig. We zijn er erg blij mee.

Christa C. Kampen (12-09-2019)

Het eindresultaat is verbluffend

Review voor: Brugge van Mascart

Een reproductie schilderij op maat besteld bij Instapainting. Brugge van Gustave Mascart. Het eindresultaat is verbluffend. Hangt mooi ingelijst aan de muur.

Jo D. Morkhoven (23-08-2019)

Bedankt voor de prachtige Reproductie

Review voor: Madonna with the Serpent van Caravaggio

Bedankt Instapainting voor de prachtige Caravaggio Reproductie. Er gingen 2 afleverpogingen helaas mis, langs elkaar af, maar gelukkig is daarna alles goed gekomen. Top!

Louis L. Dieren (21-07-2019)

Werkelijk Schitterend!!

Review voor: The Night Watch van Rembrandt

Werkelijk schitterend!! Nu kan ik genieten van mijn eigen Nachtwacht.

Peter H. Utrecht (14-06-2019)

Het proces is echt soepel verlopen..

Review voor: Poppy Field Near Vetheuil van Monet

Het proces is echt soepel verlopen. Het schilderij is echt mooi en hangt er porachtig bij

Anja van R. Nijmegen (10-06-2019)

Erg blij mee, Well Done!

Review voor: Schuttersmaaltijd van De Keyser

“Hij is prachtig!! Erg mooi geworden, well done!!”

Fred W. Nijmegen (06-06-2019)

STUUR ONS EEN BERICHT

  CONTACT INFORMATIE

  Amerikalaan 54

  5691KE Son en Breugel

  +31(0)643820079

  info@instapainting.nl

  Heb je een vraag of opmerking? Of heb je hulp nodig? Stuur ons een e-mail en wij reageren zo snel mogelijk!

  Kun je je favoriete schilderij niet vinden in onze shop? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!